Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Πέντε αλήθειες για τον αντρικό αυνανισμό!






Αν και ο αυνανισμός αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της σεξουαλικής αφύπνισης – και όχι μόνο – ενός άντρα, η συζήτηση γύρω από αυτόν εξακολουθεί να αποτελεί θέμα ταμπού.





Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο που αρκετοί μύθοι έχουν δημιουργηθεί γύρω από τον ανδρικό αυνανισμό, ενώ η παραπληροφόρηση ανθίζει!

Αποτέλεσμα αυτού είναι να υπάρχουν ορισμένα στοιχεία γύρω από το θέμα που οι περισσότεροι αγνοούμε. Δείτε, λοιπόν, τα 5 δεδομένα για τον αντρικό αυνανισμό που έχουν προκύψει από αντίστοιχες επιστημονικές έρευνες και θα σας εκπλήξουν!

Δεν έχει τα ίδια οφέλη με το σεξ

Αντίθετα με τον αυνανισμό, η συνουσία παρέχει στους άνδρες οφέλη προστατευτικά για την υγεία, όπως την αρτηριακή πίεση, την καρδιά και την υγεία του προστάτη. Ωστόσο, οι επιστήμονες ακόμη δεν έχουν καταλήξει για ποιο λόγο υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην εκσπερμάτιση που γίνεται στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και σ’ αυτήν που είναι αποτέλεσμα αυνανισμού.

Δεν είναι ακίνδυνος

Σίγουρα αποτελεί την ασφαλέστερη μορφή «σεξ». Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο συχνός ή τραχύς αυνανισμός μπορεί να προκαλέσει μικρό ερεθισμό του δέρματος. Επίσης, η ισχυρή κάμψη του πέους, ενώ βρίσκεται σε στύση μπορεί να προκαλέσει ρήξη στους θαλάμους, οι οποίοι γεμίζουν με αίμα, μια σπάνια αλλά ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που ονομάζεται κάταγμα πέους.

Δεν υπάρχει «κοινά αποδεκτός» αριθμός επαναλήψεων

Το θέμα δεν είναι πόσες φορές θα αυνανιστεί κάποιος μέσα στην εβδομάδα, αλλά το πώς αυτό εντάσσεται στη ζωή του κάθε άνδρα. Αν, για παράδειγμα, ο αυνανισμός επηρεάζει τη δουλειά κάποιου ή έχει ως αποτέλεσμα τη διακοπή του σεξ με τη σύντροφό του, τότε η κατάσταση είναι σοβαρή.

Δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα της σχέσης

Ο πιο καταστροφικός μύθος σχετικά με τον ανδρικό αυνανισμό είναι πως αποτελεί σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση ενός άνδρα με τη σύντροφό του. Σύμφωνα με έρευνα, πολλοί άνδρες αυνανίζονται όχι μόνο για τη «σεξουαλική ευχαρίστηση» που αποκομίζουν, αλλά και επειδή έτσι ανακουφίζονται από το στρες της δουλειάς και τα προβλήματα.

Κάνει καλό στη σεξουαλική σας ζωή

Ίσως πιστεύατε το αντίθετο, ωστόσο ο αυνανισμός μπορεί να βοηθήσει τη σεξουαλική ζωή ενός άνδρα, καθώς τον βοηθά να ανακαλύψει τι του αρέσει στο σεξ.
Related Posts Plugin 

for WordPress, Blogger...