Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Αυτές είναι οι πιο ΓΕΛΟΙΕΣ ιστορίες διαζυγίων!



Λένε πως τα διαζύγια "βγάζουν" την περισσότερη τρέλα στους ανθρώπους. Η απόδειξη είναι στο Reddit όπου δικηγόροι ερωτήθηκαν για τα πιο τρελά πράγματα που έχουν ακούσει και δεί από πελάτες και αυτές είναι οι απαντήσεις τους!







.."Ένα ζευγάρι τσακωνόταν επί 3 ώρες για το ποιος πήρε τα παιδιά τα Χριστούγεννα μόνο για να καταλήξουν στο τέλος πως και οι δύο είναι Εβραίοι"
.."Η υπόθεσή μας απλά διαλύθηκε για μία καρέκλα μασάζ. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά, αλλά τσακωνόταν για το ποιος θα πάρει την καρέκλα μασάζ"

.."Σε ενα συκεκριμένο ζευγάρι πήρε δύο ώρες για να αποφασίσει πως θα μοιραστούν τα πράγματα που είχαν μείνει στο ψυγείο. Τα πράγματα κόστιζαν περίπου $40 ενώ εγώ με τις υπηρεσίες μου κόστιζα περίπου $1.000. Τελικά τα μοίρασαν όλα και έπειτα άρχισαν τα τσακώνονται για το φυστικονούτυρο που είχε μείνει στο ψυγείο."

.."Σε ένα ζευγάρι πήρε μιάμιση ώρα για να χωρίσουν τα υπάρχοντά τους και να διευθετήσουν την κηδεμονία του 6 μηνών γιού τους, αλλά τις υπόλοιπες 4 ώρες τσακώνονταν για το πόσο θα έχει ο καθένας τον σκύλο. Έβαλαν για την κηδεμονία του παιδιού 'όπως συμφωνηθεί' και ο σκύλος είχε ωράρια, διακοπές και ώρες που τον είζε ο καθένας μαζί του."

.."Ο πατέρας μου ο οποίος επίσης έβγαζε διαζύγια έλεγε πως οι άνθρωποι μπορούν να τσακώνονται με τις ώρες για κάτι που αξίζει $150 ενώ πληρώνουν $300 ο καθένας για τις υπηρεσίες που τους παρέχονται εκείνη τη στιγμή, απλά για να κοντράρουν ο ένας τον άλλο."

.."Σε μία υπόθεση η γυναίκα του πελάτη μου, έπαιρνεσυνεχώς τηλέφωνο τον εργοδότη του και κατηγορούσε τον άντρα της για απάτη και κλοπές, σε απόπειρές της να απολυθεί εκείνος. Είχε όμως επίσης μαζί της και τα παιδιά, για τα οποία απαιτούσε διατροφή. Η οποία διατροφή βασιζόταν στο εισόδημα του άντρα της, το οποίο εξαρτούνταν από την δουλειά από την οποία προσπαθούσε εκείνη να τον κάνει να απολυθεί. Ευτυχώς όμως ο πελάτης μου δεν απολύθηκε τελικά."

.."Σε μία υπόθεση ο νυν δεσμός της γυναίκας, της έκανε πρόταση γάμου ενώ τον ρωτούσαν πράγματα για την έκδοση του διαζυγίου."

.."Κάποιος σύντροφός μου που ήταν δικηγόρος και έβγαζε διαζύγια, είχε έναν πελάτη ο οποίος είχε τσαντιστεί πολύ με τον διαχωρισμό της περιουσίας 50/50 με τη γυναίκα του, καθώς ο λογιστής του δικηγόρου της γυναίκας του βρήκε τα χρήματα που εκείνος είχε βγάλει στο εξωτερικό. Για να την εκδικηθεί, απαίτησε μισό τον σκύλο. Όχι κοινή κηδεμονία, μισό τον σκύλο. Τον σκύλο τον οποίο υπεραγαπούσεη γυναίκα του και είχε κακομάθει. Πέταξε χιλιάδες δολλάρια σε νομικά έγγραφα για να απαιτήσει να γίνει ευθανασία στο σκυλί και να μοιραστούν οι στάχτες του και στους δύο, μόνο για να την κάνει να κλάψει. Ώρες ώρες οι άνθρωποι είναι τόσο ευχάριστοι."
.."Είχα έναν πελάτη που διέλυσε μια ολοκαίνουρια Μαζεράτι γιατί την έδωσαν στη γυναίκα του στα πλαίσια μιας συμφωνίας. Της έβγαλε μέχρι και τα λάστιχα. Επίσης, ένας άλλος πελάτης, έστειλε κάποια χρήματα στην κοπέλα του θεωρώντας πως τα γλίτωσε από τη γυναίκα του και τότε η κοπέλα τον χώρισε και κράτησε και τα χρήματα."  


Related Posts Plugin 

for WordPress, Blogger...