Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Θα έχουμε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ στις εκλογές;;; Τι φοβάται η Αστυνομία;;;



H αντιτρομοκρατική φοβάται νέο τρομοκρατικό χτύπημα κατά τη διάρκεια των εκλογών, με τον Ξηρό, τον Σακκά και τον Μαζιώτη ελεύθερους και μετά το χτύπημα με 70 κιλά δυναμίτη στην Τράπεζα της Ελλάδος, θα είναι ένα ακόμη μήνυμα των τρομοκρατών με υψηλό συμβολισμό. 






Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ σε εφημερίδες η ΕΛ.ΑΣ έχει θέσει σε εφαρμογή ειδικό σχέδιο γι τν φύλαξη πιθανών στόχων, στο οποίο συμμετέχει η ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Χαρακτηριστική είναι μάλιστα δήλωση αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος φέρεται να είπε ότι: «Περάσαμε από το "φοβόμαστε μια τρομοκρατική ενέργεια" στο "προσπαθούμε να αποτρέψουμε το χτύπημα"... Το πλάνο λειτουργεί με τη λογική των ομόκεντρων κύκλων. Στον πρώτο κύκλο ενεργούμε με χρονικό ορίζοντα τις ευρωεκλογές και στον δεύτερο μέχρι τη λήξη της ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση...».

Οι διαρροές βέβαια στοχεύουν «να κάψουν» το χαρτί του αιφνιδιασμού που αρέσκονται να παίζουν οι τρομοκράτες, μεταθέτοντας έτσι τν επίθεση για αργότερα.

Ως πιο πιθανό σενάριο θεωρείται η επανεμφάνιση του Επαναστατικού Αγώνα με αυτοκίνητο - βόμβα και στόχο εμφανώς συμβολικό. «Ο Μαζιώτης έχει την επιχειρησιακή δυνατότητα να το κάνει... Ας μην ξεχνάμε ότι λίγες μέρες πριν το χτύπημα στην οδό Αμερικής, είχε πάρει μέρος ο ίδιος σε ληστεία στην Κλειτορία Αχαΐας με πυροβολισμούς και τραυματισμό αστυνομικού... Παράλληλα μέσα από τις προκηρύξεις προσπαθεί να αποκτήσει κοινωνικά ερείσματα, "πατώντας" στην οικονομική κρίση» αναφέρει αξιωματικός που έχει σφαιρική γνώση της κατάστασης.

Με δεδομένο ότι ο Νίκος Μαζιώτης αρέσκεται να παίζει με συμβολισμούς, οι αναλυτές συγκλίνουν στην άποψη πως οι εκλογές είναι το «σημείο μηδέν» για μια εκρηκτική επανεμφάνιση του Επαναστατικού Αγώνα. Παράλληλα στα υψηλά πατώματα της ΓΑΔΑ υπάρχει έκδηλη ανησυχία για τις επόμενες κινήσεις του Χριστόδουλου Ξηρού.

Όλα δείχνουν πως ο Μανώλης της 17Ν εκπαιδεύτηκε στην κατασκευή καμουφλαρισμένων βομβών (σ΄ αυτόν χρεώνεται το βιβλίο- βόμβα που εστάλη στο ΑΤ Ιτέας) και σύντονα θα ξαναχτυπήσει... Το «πού» δεν έχει αποκωδικοποιηθεί αλλά δν αποκλείουν ο στόχος να είναι οικονομικός (μνημονιακός), καθώς και ο Χριστόδουλος Ξηρός συνόδευσε την απόδραση του μ' ένα «διάγγελμα» κατά του μνημονίου...




Related Posts Plugin 

for WordPress, Blogger...