Τρίτη 13 Μαΐου 2014

5 τρελοί μύθοι για το σεξ που πράγματι ισχύουν








Μύθοι υπάρχουν παντού. Στο σεξ πάντως, οι μύθοι και φτάνουν και περισσεύουν. Κάποιοι είναι όντως μύθοι και σε κάποιες παραφιλολογίες που έχουμε ακούσει, υπάρχει και κάποια αλήθεια.










Το πέος του μπορεί να σπάσει στο σεξ:

Ο μύθος:

Σίγουρα έχεις ακούσει για μια κοπέλα που υπήρξε τόσο βίαιη με το πέος του καλού της που το έσπασε.

Η αλήθεια:

Σίγουρο στο πέος δεν υπάρχει κάποιο οστό που σπάει τόσο εύκολα. Μιλάμε για τους χόνδρους που στηρίζουν το πέος και που στην διάρκεια της στύση γίνονται άκαμπτοι. Σίγουρα, τραυματισμός των χόνδρων αυτών μπορεί να υπάρξει , το λεγόμενο σπάσιμο πέους και βάσει έρευνας του Πανεπιστημίου Maryland Medical Center και του δρ Andrew Kramer, το σπάσιμο συμβαίνει πιο συχνά σε άντρες που απιστούν.

Η έρευνα έδειξε πως όταν ένας άντρας έχει παράνομο δεσμό, μπορεί να τραυματιστεί ευκολότερα λόγω του στρες αλλά και του σεξ που λαμβάνει χώρα σε παράξενα μέρη και στάσεις.

Αν το σπάσιμο είναι μεγάλο, μπορεί να χρειαστεί μέχρι και επέμβαση.


Το πέος του μπορεί να κολλήσει μέσα σου στη διάρκεια του σεξ

Μύθος: Όλοι έχουμε ακούσει την ιστορία για το ζευγάρι που έφτασε κολλημένο στην εντατική.

Η αλήθεια: το φαινόμενο που περιγράφηκε είναι μεν σπάνιο αλλά υπαρκτό και ακούσει στην ορολογία penis captivus. Η επιστήμη μελετά την αλήθεια πίσω από αυτό το σπάνιο γεγονός και σίγουρα είναι πολλές και διαφορετικές οι παράμετροι που κάνουν τον κόλπο σου, σωστή παγίδα για το πέος του. Στην πραγματικότητα, από τη στιγμή που θα υποχωρήσει η στύση, αυτό το κόλλημα παύει και να υφίσταται.

Το στοματικό σεξ μπορεί να σε τυφλώσει:

Μύθος: έχεις ακούσει για την κοπέλα εκείνη που χάρισε στο αγόρι της το πιο καλό στοματικό αλλά το σπέρμα του, την τύφλωσε.

Η αλήθεια:

Η πραγματικότητα είναι πως το σπέρμα δεν περιέχει στοιχεία που να μπορούν να σε τυφλώσουν. Το μόνο που τραυματίζει τα μάτια σου είναι η ταχύτητα και η δύναμη με την οποία οι χυμοί του μπορούν να πεταχτούν στα μάτια σου.

Από την άλλη, υπάρχει και η φημολογία για πρόσκαιρη απώλεια όρασης σε άντρες που ολοκλήρωσαν πολύ έντονα. Η φήμη είναι πραγματική, μπορεί να διαρκέσει μερικά δεύτερα και μάλλον οφείλεται στον τρόπο που υπερλειτουργεί εκείνη την ώρα το καρδιαγγειακό του σύστημα.

Οι τροφικές αλλεργίες μπορούν να περάσουν μέσα στο σπέρμα:

Ο μύθος:

Αν έχεις αλλεργία με τα φυστίκια, δεν πρέπει να προχωρήσεις σε κατάποση του σπερματός του, αν γνωρίζεις πως εκείνος έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα.


Η αλήθεια:

Οι γιατροί συνηγορούν πως κάποια στοιχεία μπορούν να περάσουν από το στόμα στο σπέρμα του. Αυτό δεν σημαίνει πως η αλλεργία σου θα φανερωθεί τόσο εύκολα μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία. Στο στοματικό σεξ χωρίς προφυλάξεις, είναι προτιμότερο να σε ανησυχήσουν τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα που μπορεί να κουβαλάει ο αγαπημένος σου και κατόπιν οι αλλεργίες από τροφές.

Αν ο αγαπημένος σου σε απατά, μπορεί να τραυματιστεί ή και να πεθάνει:

Μύθος:

Το κάρμα λέει πως αν σε απατήσει, φρικτός θάνατος θα τον βρει!

Η αλήθεια:

Όχι, το κέρατο δεν φέρνει σίγουρο θάνατο, όσο κι αν θέλουμε να τον κάνουμε να το πιστέψει. Έρευνες πάντως μιλούν για 1% ξαφνικών θανάτων αντρών που συμβαίνουν στην ώρα του σεξ και μάλιστα του παράνομου.

Ο ενθουσιασμός, το κρυφτό, η δυναμική μιας νέας εμπειρίας, το ποσοστό αντρικής απιστίας όσο η ηλικία τους μεγαλώνει είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες που μπορεί να τον στείλουν αδιάβαστο.





Related Posts Plugin 

for WordPress, Blogger...