Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Κράτα από την Ανάσταση το μήνυμα για αλλαγή!


Ας γίνει η προσπάθεια που καταβάλλεις για να αλλάξεις την ψυχή σου μια καθημερινή πρακτική. Αυτοί είναι οι τρόποι για να ξανασχεδιάσεις το ποια είσαι ξεκινώντας από μέσα σου.

Σκέψου τις προτεραιότητές σου Τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή σου; Αυτή είναι μία ερώτηση που θα σε βάλει γρήγορα στο σωστό δρόμο. Κάνε αλλαγές στο πώς ξοδεύεις το χρόνο σου ώστε να μπορείς να συνεχίσεις να ενισχύεις τις συμπεριφορές που θα ενδυναμώσουν τις αποφάσεις ψυχής.
Μάθε από τις δυσκολίες Το να προσπαθείς να γίνεις καλύτερος άνθρωπος είναι πρόκληση, δύσκολο και άβολο. Μπορεί να είναι ακόμη και επώδυνο και να σε κάνει να υποφέρεις, ειδικά αν πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη ή να αλλάξεις φίλους. Αποδέξου τη δυσκολία και ρώτησε τον εαυτό σου τι σου διδάσκει αυτό.
Γέλα και παίξε περισσότερο Πρόσθεσε ευχάριστες, διασκεδαστικές δραστηριότητες στη ζωή σου. Όσο πιο πολύ γελάς τόσο καλύτερα θα νιώθεις.
Χαλάρωσε τις προσδοκίες σου Υπάρχουν φορές που μπορεί να πιστεύεις πως θα έπρεπε να είχες ήδη κατακτήσει ένα συγκεκριμένο ορόσημο, ωστόσο εσύ ακόμη παλεύεις για να το φτάσεις. Αντί να γίνεσαι ανυπόμονη, κάνε προτεραιότητά σου αυτό που ζεις στο τώρα αντί να εστιάζεις στο τελικό αποτέλεσμα.
Κάνε απολογισμό κάθε μέρα Είναι πιο εύκολο να βεβαιωθείς ότι μένεις στη σωστή πορεία για τη μεταμόρφωση της ψυχής σου, όταν αναλογίζεσαι τις καθημερινές σου πράξεις. Ήσουν ευγενική στην επικοινωνία σου με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου σήμερα;

Shape.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άφησε μας το σχόλιο σου εδώ...

Related Posts Plugin 

for WordPress, Blogger...