Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Tips για να βάλεις το χρυσό γοβάκι στο καθημερινό σου look…είναι τάση!


Η Άνοιξη είναι η εποχή που μπορείς να τιμήσεις τις μεταλλικές αποχρώσεις χωρίς ενοχές και στα ρούχα και στα παπούτσια. ...



Κι αν τα παπούτσια αποτελούν εμμονή για σένα, σκέψου μήπως τιμήσεις την τάση της χρυσής γόβας. Δες παρακάτω μερικά tips σύμφωνα με το womenonly για το πώς να φορέσεις σωστά το χρυσό γοβάκι!




- Ναι στο χρυσό αλλά σε ένα απλό γοβάκι: Το μέταλλο είναι από μόνο του βαρύ. Αν στο χρυσό γοβάκι προσθέσεις στρασάκια, κεντήματα, περίτεχνα τακούνια, το look θα θεωρηθεί υπερβολικό.
- Βρες την απόχρωση που σου ταιριάζει: Εκτός από το ανοιχτό κίτρινο χρυσό, μπορείς να παίξεις ανάμεσα στο ροζ χρυσό, το μπρούτζο, το καφέ χρυσό.


- Κράτησε το υπόλοιπο απλό: Χρυσά γοβάκια κι ένα τζιν παντελόνι με γυρισμένα ρεβέρ, χρυσά γοβάκια κι ένα απλό λευκό πουκάμισο, είναι ό,τι πρέπει για τις βόλτες.
- Μείωσε το τακούνι: Όσο πιο χαμηλό το τακούνι, τόσο πιο casual το look.


- Πρόσεξε τη λάμψη που αφήνει το γοβάκι: Κάποιες δέρματα όταν βάφονται στην χρυσή απόχρωση δείχνουν πιο φυσικά από άλλα, γιαυτό και το πιο ματ αποτέλεσμα πρέπει να το προτιμήσεις, ειδικά τις πρωινές απογευματινές ώρες.


- Και τα υπόλοιπα αξεσουάρ; Όχι, δεν χρειάζεται να είναι χρυσά. Μπορείς να επενδύσεις σε nude, κρεμ και λευκή ζώνη και τσάντα και να παραλείψεις τα κοσμήματα.






govastileto.gr
Related Posts Plugin 

for WordPress, Blogger...