Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το totasaki.gr : Κερδίστε ένα Samsung Galaxy Tab2


Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και κερδίστε ένα Samsung Galaxy Tab2 WiFi P3110 σε μαύρο χρώμα.
















Λειτουργικό: Android Tablet
Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες : 7
3G/4G : Δεν υποστηρίζεται
Χωρητικότητα : 8GB
Επεξεργαστής: Dual Core 1 GHz

Το Galaxy Tab 2 (7.0) διαθέτει ισχυρό διπύρηνο επεξεργαστή 1 GHz για κορυφαία απόδοση και άψογη χρήση των διαφόρων απαιτητικών εφαρμογών που συμβαδίζουν με το δυναμικό τρόπο ζωής σας.

Πλούσιο περιεχόμενο

Ξεχάστε τις ασήκωτες στοίβες βιβλίων! Το Readers Hub προσφέρει μια πλούσια γκάμα ηλεκτρονικών βιβλίων κατευθείαν στην οθόνη σας. Για απόλυτη ευκολία και ακόμα περισσότερη διασκέδαση, το Music Hub σας προσφέρει ένα πλήρως ενημερωμένο κατάστημα μουσικής με τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια. Το Game Hub, το καταφύγιό σας στο οποίο μπορείτε να βρείτε κορυφαία παιχνίδια με πολλούς ή λιγότερους παίκτες, σας συνεπαίρνει σε έναν κόσμο δράσης ανά πάσα στιγμή από όπου και αν βρίσκεστε.

  Εύκολη πρόσβαση

Μπορείτε να ενημερώνεστε στο λεπτό για τα δημοφιλέστερα ηλεκτρονικά βιβλία και τις τελευταίες μουσικές επιτυχίες, καθώς και για κορυφαία παιχνίδια. Η διάταξη της αρχικής οθόνης βελτιστοποιεί την εμπειρία των υπηρεσιών Hub της Samsung παρέχοντας απευθείας πρόσβαση στις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνότερα.

  Πλατφόρμα Android 4.0

Χάρη στο τελευταίο λειτουργικό σύστημα Android, το Ice Cream Sandwich, μπορείτε να απολαμβάνετε τα πλέον προηγμένα χαρακτηριστικά αμέσως μόλις κυκλοφορήσουν, καθώς και πληθώρα εφαρμογές υποστηριζόμενες από τη νέα τεχνολογία ICS. Η βελτιωμένη απόδοση, που συνεπάγεται μεταξύ άλλων καλύτερη πλοήγηση στο διαδίκτυο, ταχύτερο χρόνο απόκρισης και ομαλότερες μεταφορές οθόνης, διασφαλίζει την απόλυτη λειτουργικότητα της συσκευής.

  Ευκολία στην επικοινωνία για περισσότερη διασκέδαση

Το ChatON συνδέει φίλους και γνωστούς μέσα από τις συσκευές και τις πλατφόρμες με έναν πιο εκφραστικό και ζωντανό τρόπο προσφέροντας μοναδικά χαρακτηριστικά στους χρήστες, όπως τη δυνατότητα να συνομιλούν με πολλά άτομα ταυτόχρονα, να μεταδίδουν περιεχόμενο πολυμέσων, να επικοινωνούν με φίλους και άλλα. Πάρτε μέρος σε ομαδικές τηλεδιασκέψεις στο λεπτό χάρη στη δυνατότητα που σας προσφέρουν τα Google+ Hangouts.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

     1. Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook

      
                                                             
    2. Κάντε κοινοποίηση τον διαγωνισμό πατώντας το παρακάτω κουμπί




Ο διαγωνισμός λήγει στις 16/08/14 ο νικητής/νικήτρια θα ενημερωθεί μέσω της σελίδας μας στο Facebook.
Αν σου άρεσε μοιράσου το με τα παρακάτω κουμπιά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άφησε μας το σχόλιο σου εδώ...

Related Posts Plugin 

for WordPress, Blogger...