Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Αυτό κι αν είναι ΒΟΜΒΑ! Ποιον παικταρά του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να κλέψει ο Παναθηναϊκός;;; (ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ)






Πολλά έχουν ακουστεί για ενδεχόμενη μεταγραφή του Μάντζαρη από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και όσο περνάει ο καιρός αυτές οι φήμες όλο και μεγαλώνουν!...






Είναι δεδομένο ότι ο Μάντζαρης είναι βαμμένος Παναθηναϊκός και δεν επιδέχεται αυτό καμία αμφισβήτηση. Η παρουσία του άλλωστε το 2011 στο Final-4 της Βαρκελώνης ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού τα λέει όλα. Ο ίδιος εκείνο το καλοκαίρι ήθελε σαν τρελός να φορέσει τα πράσινα και το κόστος τους ήταν μηδαμινό.

Με 50.000 ευρώ ετησίως θα ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού. Η άρνηση όμως του Ιτούδη έκλεισε την πόρτα του Παναθηναϊκού και έτσι ο Μάντζαρης άλλαξε στρατόπεδο πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό με 1 πρωτάθλημα Ελλάδος και 2 Ευρωπαϊκά στα 3 χρόνια παρουσίας του μέχρι τώρα.
Ο Μάντζαρης όμως συνεχίζει να θέλει να παίξει με τα χρώματα και την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας και ακόμα ο Παναθηναϊκός φέτος χρειάζεται ενίσχυση στα guard ! Όπως όλα δείχνουν ο Μάντζαρης είναι μία πολύ καλή επιλογή !

Το συμβόλαιο του Μάντζαρη φέτος λήγει και έτσι ο Παναθηναϊκός,εάν το θελήσει ο Ολυμπιακός,θα τον πάρει σαν ελεύθερο!

Γιατί λέμε όμως «εάν θελήσει ο Ολυμπιακός» ;

Το 2011 λοιπόν ο Βαγγέλης Μάντζαρης υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό με τις απολαβές του να είναι χαμηλές. Εδώ είναι το σημαντικό στοιχείο όμως και αφορά το χρόνο και τον τύπο του συμβολαίου του Μάντζαρη με τον Ολυμπιακό. Το 2011 λοιπόν υπόγραψε συμβόλαιο για 3+1 χρόνια. Δηλαδή αυτό το καλοκαίρι τελειώνει το κλειστό τριετές και υπάρχει η οψιόν για ένα ακόμα. Όπως μάθαμε όμως αυτή η οψιόν είναι στην πλευρά του Ολυμπιακού και ο Μάντζαρης δεν έχει τη δυνατότητα να σπάσει το συμβόλαιό του από φέτος.

Κάνουμε λοιπόν λίγες εβδομάδες υπομονή και όλα θα ξεκαθαρίσουν,αν και ολόκληρο το λιμάνι έχει βουήξει ότι ο Μάντζαρης έχει συμφωνήσει από τώρα με τον Παναθηναϊκό και του χρόνου θα παίζει με την πράσινη φανέλα !



Related Posts Plugin 

for WordPress, Blogger...