Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΒΟΜΒΑ: ΔΙΑΖΥΓΙΟ για την Κατερίνα Καραβάτου!!! Η απόφαση έχει παρθεί - Πάει για ΧΩΡΙΣΜΟ και το ξέρει!!!





Μαύρα σύννεφα έχουν μαζευτεί πάνω από την Κατερίνα Καραβάτου. Πάει για χωρισμό και το ξέρει…








Ολοταχώς προς διαζύγιο.

 Μπορεί το καλοκαίρι η επιστροφή της στην τηλεόραση να πανηγυρίστηκε από τους ανθρώπους του καναλιού της Κάντζας, αλλά όπως όλα δείχνουν του χρόνου δεν θα είναι «Μες στην καλή χαρά». Τον τελευταίο καιρό υπάρχει φημολογία που θέλει την Κατερίνα Καραβάτου να αποχωρεί από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Οι φήμες γίνονται όλο και πιο έντονες, ενώ όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα υποστηρίζουν ότι η απόφαση έχει ήδη παρθεί και χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να αλλάξει.

Κι επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, το «YES!» έχει όλο το παρασκήνιο. Από την αρχή της σεζόν η Κατερίνα, ναι μεν χάρηκε για την επανεμφάνισή της στην τηλεόραση, γνώριζε όμως ότι η αρχή της θα ήταν δύσκολη. Κι αυτό φαινόταν στην εκπομπή. Πολλές φορές δεν μπορούσε να αναλάβει τα ηνία του «Μες την καλή χαρά» και περισσότερο έμοιαζε με… κομπάρσος παρά με κύρια παρουσιάστρια. Κι αυτό συνέβη πολλές φορές.

Οι άνθρωποι του Alpha θεωρούν ότι η Κατερίνα δεν έχει πείσει. Κάποιοι λένε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν της αφήνει χώρο στην εκπομπή, ακόμη κι έτσι, όμως, εκείνη ως έμπειρη παρουσιάστρια θα έπρεπε να βρει μια λύση στην όλη προβληματική εικόνα, να βρει τον απαιτούμενο χώρο και να κάνει τη διαφορά. Αυτό, όμως, δεν έγινε ποτέ…

Ήδη οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν πάρει την απόφασή τους και με το τέλος της σεζόν τελειώνει και η συνεργασία μαζί της.

Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την παρουσιάστρια. Είχε πολύ καιρό να εμφανιστεί στην τηλεόραση και ήθελε όσο τίποτα άλλο να κάνει comeback. Αλλά φαίνεται πως όσο και να προσπαθούσε δεν έκανε τους ανθρώπους του Alpha να χαμογελάσουν με την επιλογή τους.







Related Posts Plugin 

for WordPress, Blogger...