Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Με τεράστια καθυστέρηση πήραν το άψυχο κορμί του άτυχου νεαρού από το σταθμό "Ειρήνη"






Το τραγικό δυστύχημα στο σταθμό του ηλεκτρικού στην Ειρήνη έγινε πριν...





...τις 7 το απόγευμα όμως σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο ιατροδικαστής άργησε πολύ να φτάσει στο σημείο με αποτέλεσμα, περίπου στις 11 το βράδυ να πάρουν το άψυχο σώμα του παιδιού από τις ράγες.

Ο ανήλικος βρήκε τραγικό θανατο όταν παραπάτησε κι έπεσε στις ράγες του ηλεκτρικού, προσπαθώντας να κάνει γκράφιτι στους συρμούς.

Η ΣΤΑΣΥ εξέδωσε πριν λίγο την παρακάτω ανακοίνωση:

"Σας γνωρίζουμε ότι σήμερα Κυριακή 25 Μαΐου και περί ώρα 18:45 ομάδα τριών νεαρών ατόμων εισήλθε στο χώρο εναπόθεσης συρμών στο σταθμό "Ειρήνη" της γραμμής 1 του δικτύου της ΣΤΑΣΥ, προκειμένου να κάνει "γκράφιτι" σε σταθμευμένο συρμό. Ο ένας εξ αυτών- κάτω από άγνωστες επί του παρόντος συνθήκες- έχασε τη ζωή του. Το προσωπικό του σταθμού μετά την κλήση βοηθείας των δύο άλλων νεαρών, οι οποίοι έφυγαν αμέσως από τον χώρο, κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία η οποία και διενεργεί προανακριτική έρευνα.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. εκφράζουν τη θλίψη τους για το τραγικό γεγονός και τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος νεαρού"


Related Posts Plugin 

for WordPress, Blogger...