Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

78χρονη βρέθηκε νεκρή σε κοντέινερ πλοίου

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Τασμανίας η υπόθεση της 78χρονης που βρέθηκε νεκρή σε κοντέινερ πλοίου, όπου, σύμφωνα με την αστυνομία, την ανάγκαζαν να διαμένει η κόρη της με το σύντροφό της.





Το Ειρηνοδικείο Cairns Bay απήγγειλε αυτή την εβδομάδα κατηγορία για ανθρωποκτονία στην 52χρονη κόρη της άτυχης ηλικιωμένης, Jassy Anglin, και τον 55χρονο, Michael Anglin.

Η μητέρα της Jassy Anglin πέθανε τον Ιούλιο του 2010 και η νεκροψία που ακολούθησε κατέδειξε την υποθερμία ως αίτιο θανάτου.
Όπως αναφέρει η αστυνομία, το ζευγάρι φέρεται να υποχρέωσε την 78χρονη να στεγάζεται σε κοντέινερ πλοίου, που βρισκόταν στην ιδιοκτησία τους στο Derwent Valley, τοποθεσία βορειοδυτικά του Hobart.

Η έκθεση πραγματογνωμοσύνης κάνει λόγο για εξωφρενικές συνθήκες κρύου στο κοντέινερ με τη θερμοκρασία να φτάνει έως και τους μείον τρεις βαθμούς Κελσίου!
Το ζευγάρι αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο του Hobart αύριο. Η αστυνομία θα ισχυριστεί ότι ευθύνονται για το θάνατο της ηλικιωμένης, καθώς δεν της παρείχαν τα αναγκαία μέσα για επιβίωση.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Derwent Valley, Martyn Evans, οι ντόπιοι έμειναν άναυδοι μπροστά στο περιστατικό και κάλεσε όσους χρήζουν βοήθειας και νοιάζονται για την τρίτη ηλικία να υψώσουν τη φωνή τους.

«Η κοινωνία μας είναι εξαιρετικά ισχυρή και ενωμένη, και τα μέλη της θα σοκαριστούν από αυτό το συμβάν» είπε.
«Εάν είστε εκεί έξω και χρειάζεστε βοήθεια, σας εκλιπαρώ να τη ζητήσετε».

http://neoskosmos.com/




Δείτε επίσης:

Ανακαλύφθηκε η κιβωτός του Νώε στην Ανταρκτική;

Ιράκ: Θα παντρεύουν παιδιά κάτω των 9 ετών και με το νόμο!
Related Posts Plugin 

for WordPress, Blogger...