Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Samsung Galaxy S5 breakdown, το σφυρί και η μπαταρία που σκάει


Το Samsung Galaxy S5 περνάει το βασανιστήριο των δοκιμών αντοχής με μαχαίρια, σφυρί και ένα απρόοπτο που κανείς δεν περίμενες να συμβεί.







SAMSUNG GALAXY S5 ΜΕ GORILLA GLASS 3, ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ, ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ

Όχι, το Samsung Galaxy S5 δεν είναι φτιαγμένο να αντέχει μαχαιριές στα πλαστικά του μέρη ούτε χτυπήματα με σφυρί. Είναι φυσιολογικό να αποκτά σημάδια γιατί τα πλαστικά αυτό παθαίνουν. Η οθόνη με το Gorilla Glass 3 παραμένει ανέπαφη από τις χαρακιές και τις γρατζουνιές όπως ακριβώς έχει σχεδιαστεί. Το έχουμε δει άλλωστε και το ξέρουμε καιρό πριν, η νέα γενιά του Gorilla Glass 3 παρουσιάζει ιδιαίτερα νέα χαρακτηριστικά και αντοχές. Το ενδιαφέρον κομμάτι ξεκινάει όταν το σφυρί μπαίνει στην δοκιμή.

Η πτώση του σφυριού από ύψος μερικών εκατοστών στην οθόνη του Galaxy S5 δεν δημιουργεί απολύτως κανένα πρόβλημα. Εντυπωσιακό. Το Gorilla Glass 3 προστατεύει το Samsung Galaxy S5 εξαιρετικά. Όταν όμως η πίεση αυξάνεται η οθόνη σπάει, ραγίζει και κάπου εκεί η δοκιμή ξεφεύγει από τα όρια της πραγματικότητας και δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.

Το περίεργο σημείο είναι στο τέλος του βίντεο, όταν ο σφυρί χτυπάει το πλαστικό πίσω μέρος του Samsung Galaxy S5 και την μπαταρία που ξαφνικά φεύγει από την θέση της, φουσκώνει και σκάει. Μικρή έκρηξη χωρίς φωτιά αλλά με απελευθέρωση χημικών στον αέρα.

δείτε το βίντεο:








http://www.pestaola.gr/
Related Posts Plugin 

for WordPress, Blogger...