Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ ΧΕΝΤΙΣΟΝ - Μυστικός γάμος για την Τζόντι Φόστερ


Την αγαπημένη της Αλεξάντρα Χέντισον παντρεύτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο κάτω από άκρα μυστικότητα, η Αμερικανίδα σταρ του Χόλιγουντ, Τζόντι Φόστερ...





Η 44χρονη σύζυγος της Τζόντι Φόστερ, Αλεξάντρα Χέντισον, είναι γνωστή φωτογράφος και έχει συμμετάσχει και σε τηλεοπτικά σίριαλ. Περισσότερο γνωστή όμως έγινε εξαιτίας της σχέσης της με την Ελεν ντε Τζενέρις

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο στην Καλιφόρνια, μία από τις 17 πολιτείες της Αμερικής όπου επιτρέπονται οι γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων και επιβεβαιώθηκε από την εκπρόσωπο της ηθοποιού που ωστόσο δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.
Αλλωστε για τη βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιό, που αποκάλυψε την ομοφυλοφιλία της στο ευρύ κοινό στις περσινές Χρυσές Σφαίρες, η ιδιωτικότητα ήταν πάντοτε πολύτιμη: «Αν κι εσείς βρισκόσασταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας απ' όταν ήσασταν παιδιάκι, αν είχε χρειαστεί να πολεμήσετε για μια ζωή που θεωρούσατε αληθινή και έντιμη και φυσιολογική, τότε ίσως κι εσείς θα υπολογίζατε την αξία της ιδιωτικής ζωής περισσότερο απ' οτιδήποτε», είχε πει στον ευχαριστήριο λόγο που έγραψε ιστορία αποδεχόμενη το βραβείο «Σεσίλ Μπι Ντε Μιλ» για τη συνολική της προσφορά στον κινηματογράφο.

Ελάχιστες είναι επίσης και οι λεπτομέρειες για τον πρότερο βίο της Χέντισον.
Η 44χρονη σύζυγος της Φόστερ είναι γνωστή φωτογράφος, ενώ στο βιογραφικό της έχει και συμμετοχές σε τηλεοπτικά σίριαλ όπως το «The L World». Η Χέντισον όμως έγινε περισσότερο γνωστή εξαιτίας της σχέσης της με τη διάσημη παρουσιάστρια Ελεν ντε Τζενέρις που άνοιξε τον δρόμο στους γκέι γάμους ήδη από το 2008 όταν παντρεύτηκε τη σύντροφό της Πόρσια ντε Ρόσι.
Φόστερ και Χέντισον γνωρίστηκαν μόλις πριν από έναν χρόνο και κανείς δεν φανταζόταν ότι η ηθοποιός θα προχωρούσε τόσο γρήγορα στο επόμενο βήμα. Πριν από τη Χέντισον η ηθοποιός υπήρξε για μια 20ετία μαζί με τη Σίντνεϊ Μπέρναρντ, με την οποία έχουν δύο γιους, τον Τσαρλς και τον Κιτ και χώρισαν το 2008.

«Ισως οι ταινίες μου να μην είναι τόσο λαμπερές ή να μην ανοίγουν σε 3.000 αίθουσες? Αλλά θα είναι η δική μου γραφή στον τοίχο. Η Τζόντι Φόστερ ήταν εδώ. Ακόμα είμαι. Και θέλω να με βλέπουν και να με καταλαβαίνουν βαθιά και να μην είμαι τόσο τρομερά μόνη», είχε πει η ηθοποιός.
Πρόσφατα και η Eλεν Πέιτζ ακολούθησε το παράδειγμά της και μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία της.

ethnos.gr




Related Posts Plugin 

for WordPress, Blogger...